Město
Znojmo

 Více novinek

Nezobrazuje se Vám E-mail správně? Zobrazit v prohlížeči.

Stavte se na kus řeči se starostkou Znojma

Máte podněty k našemu městu nebo si chcete jen tak popovídat? Díky novince se můžete setkat se starostkou nejen u ní v kanceláři, ale také venku v prostředí samotného města, tak se stavte na kus řeči se starostkou Znojma.

Úřadovna pod širým nebem bude ve středu 5. 4. před vchodem na Městský úřad od 16:00 hodin.

Pokud bude mít akce ze strany občanů pozitivní ohlasy, bude pak pokračovat každou první středu v měsíci.

Těšíme se na vás!

Brány památek dokořán

Znojmo letos při příležitosti Mezinárodního dne památek a sídel nabídne zdarma prohlídku Expozice pivovarnictví včetně jinak nepřístupných ležáckých sklepů. K akci se připojí i Jihomoravské muzeum ve Znojmě, které přidá komentovanou prohlídku minoritského kláštera a program pro rodiny s dětmi v Domě umění. To vše poslední víkend v dubnu 28. a 29. dubna. Podrobnosti v příloze nebo na webu.

 

Dotace na obnovu domů

Dotace z rozpočtu města letos pomohou opravit 11 domů v centru Znojma. Jejich majitelé si mezi sebou rozdělí celkem 950 tisíc korun. Rada města žádosti o dotace projednala na své schůzi v pondělí 20. března. Žádosti míří do zastupitelstva, které o nich bude rozhodovat na svém dubnovém zasedání. Minimální spoluúčast žadatelů je dle podmínek 50 procent.

 

Omezení sběrných dvorů

Upozorňujeme, že otevírací doba obou znojemských sběrných dvorů na Dobšické ulici (10a) a v Příměticích (ulice K Suchopádu) bude přes velikonoční svátky omezena. V pátek 7. 4., v sobotu 8. 4. a v pondělí 10. 4. budou obě provozovny uzavřeny. Viz příloha.

 

Velikonoční pohotovost

Lékárenská pohotovostní služba během Velikonočního pondělí je zajištěna v lékarně Dr. Maxe na Kuchařovické 11, a to od 8:00 do 16:00 hodin.

V případě potřeby můžete i volat na telefonní číslo 542 213 980.

 

Přílohy ke stažení

 
 
 
 

  Stáhnout aplikaci

  Nastavení vašeho účtu