Město
Znojmo

 Více novinek

Nezobrazuje se Vám E-mail správně? Zobrazit v prohlížeči.

Radnice nabízí prostor znojemským podnikatelům

Ve Znojmě vzniká nová platforma pro živnostníky a podnikatele s názvem Podnikatelské grémium. První setkání se koná 19. dubna.

  • pravidelná setkání
  • výměna zkušeností
  • společné projekty

Přidejte se a pojďte s námi zlepšovat podnikatelské prostředí v našem městě. Chceme, aby byl hlas živnostníků a podnikatelů ve Znojmě slyšet.

Přesné místo konání bude upřesněno podle počtu přihlášených, proto neváhejte a přihlaste se nejpozději do 16. 4. 2023 na e-mail místostarostky Petry Svedíkové Vávrové, která je garantem podnikatelského grémia:

                                  petra.svedikovavavrova@muznojmo.cz

Podpora Oblastní charity

Rada města Znojma schválila finanční příspěvek na projekty znojemské charity v celkové výši 1 700 000 Kč. Město každoročně podporuje Oblastní charitu Znojmo z prostředků programu „Podpora sociálních služeb“.

 

Slavnost květů

Pořadatel sdružení COGO Retz ve spolupráci a za podpory obou měst Znojmo a Retz si vás dovolujeme pozvat na Cogo Slavnost květů, který se koná v sobotu 15. dubna od 14 do 17 hodin u Kruhu přátel Retznojmo v ulici Poisgasse v Retzu u dětského hřiště.

 

Veteráni ve Znojmě

Milovníci veteránů si přijdou na své v sobotu 15. dubna. Do města zavítají stroje, které psaly automobilovou historii. Čtvrtý ročník Spring Classic sem zavede 110 posádek. Do centra Znojma začnou přijíždět kolem 13:30 ve směru z Hatí a Nového Šaldorfu. Nejzajímavějším místem k jejich sledování bude Horní náměstí, kde posádky absolvují takzvaný test přesnosti.

 

Ztráty a nálezy

Od 1. do 31. 3. 2023 bylo evidováno na Městském úřadu Znojmo 14 nových nalezených předmětů. Jejich seznam najdete v příloze e-mailu. 

Agendu ztrát a nálezů spravuje paní Libuše Dufková, Obroková1/12 (tel. č.: 515 216 272).

 

Přílohy ke stažení

 
 
 
 

  Stáhnout aplikaci

  Nastavení vašeho účtu