Město
Znojmo

 Více novinek

Nezobrazuje se Vám E-mail správně? Zobrazit v prohlížeči.

Šestý ročník Tvoříme Znojmo v plném proudu. Přihlaste své návrhy!

Máte nápad, jak zlepšit naše město či městskou část? Chybí vám něco specifického pro vaše okolí nebo přímo pro vaši ulici? Nenechávejte si to pro sebe! Zapojte se do šestého ročníku participativního rozpočtování ve Znojmě.
Celkem budou rozděleny 2 miliony korun pro město Znojmo a 2 miliony korun pro městské části. Vámi navrhované projekty by měly mít minimální hodnotu 50 000 korun a maximální 1 000 000 korun.

Návrhy je možné podávat do 31. května.

Veškeré informace - návod, pravidla nebo třeba inspiraci z minulých let najdete zde: www.tvorimeznojmo.cz nebo na facebooku.

DIAMANTBRANÍ

Tradiční rodinný festival plný zábavy, aktivit, vystoupení a hlavně SVČ Znojmo. Akce se koná v sobotu 20. května od 10 hodin v Horním parku a také v přilehlých bývalých venkovních bazénech. Kompletní program najdete v příloze emailu.

 

Poplatek za odpad

Blíží se splatnost poplatku za odpad. Nezapomeňte jej do konce června zaplatit. Výše poplatku za odpady zůstává stále stejná, tedy 600 Kč na osobu ročně. Senioři starší 65 let od nového roku budou hradit částku 300 korun, stejně tak studenti mladší 26 let, kteří studují formu denního studia mimo město.

 

Znojemská muzejní noc

Znojemská muzejní noc v pátek 19. května 2023 otevře brány muzejních objektů, kde na návštěvníky bude čekat program v duchu rčení „Za vším hledej ženu“. Kompletní program najdete v příloze emailu nebo na webu muzea.

 

Výběrové řízení

Městský úřad Znojmo vypsal výběrové řízení na nového referenta/referentku správního odboru. Všechny podrobné informace naleznou zájemci v odkaze níže. Lhůta pro podání přihlášek je do 29.5.2023 do 12.00 hodin.

 

Přílohy ke stažení

 
 
 
 

  Stáhnout aplikaci

  Nastavení vašeho účtu