Město
Znojmo

 Více novinek

Nezobrazuje se Vám E-mail správně? Zobrazit v prohlížeči.

Přijďte oslavit Den Země

Přijďte s námi oslavit den věnovaný Zemi a životnímu prostředí v pátek 19. dubna 2024 do Beach Clubu u Louckého kláštera. Městské lesy Znojmo a Zdravé město Znojmo si připravily bohatý program pro děti i dospělé.

Pro malé i velké návštěvníky bude připravena například ukázka práce stromolezce, sokolníka, chovatele drobného zvířectva i včelaře, chov a ukázky ryb a další.Těšit se můžete i na prezentaci lesnictví a ochrany přírody a mnoho dalšího.

Program pro širokou veřejnost je připraven od 15 do 18 hodin.

Vstup na Den Země je pro všechny zdarma.

Přijďte diskutovat

Zveme vás na setkání se starostkou a členy vedení města 17. dubna na Marušky Kudeříkové od 16:00 hodin, kde se bude diskutovat o plánovaných změnách v této lokalitě. Přijďte se seznámit s novou podobou prostoru pod kolejemi, kde vznikne nová parkovací plocha, dětské hřiště a dalšími změnami, včetně oprav chodníků.

 

Jarní galerie

Nové roční období přineslo novou výstavu do galerie na Obrokové ulici. Jaro se ponese ve znamení obrazů ilustrátorky Martiny Trchové. V galerii jsou vystaveny 3 obrazy z autorské kreslené knihy Babi, která se začala rodit v období prvního lockdownu v roce 2020 a v roce 2023 vyšla v nakladatelství Host.

 

Zasedání zastupitelstva

Zasedání Zastupitelstva města Znojma proběhne v pondělí 22. dubna 2024 v 15:00 hodin ve víceúčelovém sále Centra Louka v areálu Louckého kláštera. Jednání bude možné sledovat i v živém vysílání na YouTube kanále města Znojma.

 

Extraliga žen - stolní tenis

V sobotu 20. dubna se bude ve Znojmě konat extraliga žen PLAY-OFF ve STOLNÍM TENISE. Hráčky můžete přijít podpořit od 17:30 do haly stolního tenisu na Hakenově ulici.Vstupné na akci je 100 Kč.

 

Přílohy ke stažení

 
 
 
 

  Stáhnout aplikaci

  Nastavení vašeho účtu