Město
Znojmo

 Více novinek

Nezobrazuje se Vám E-mail správně? Zobrazit v prohlížeči.

Týden pro rodinu nabídne množství aktivit

Ve dnech 13. 5. – 19. 5. 2024 bude ve Znojmě probíhat pod záštitou Rodinné a seniorské politiky města Znojma již 16. ročník Týdne pro rodinu.

Týden bude plný událostí, barev, příležitostí k setkávání a společně trávenému času s rodinou a slavnostně zakončen 19. 5. 2024 již tradiční akcí „Baví se celá rodina“. Toto zábavné rodinné odpoledne startuje ve 13:00 hodin ve Vodáckém centru Stará vodárna, U Obří hlavy 7, Znojmo a bude trvat cca do 17:00 hodin. Na této již tradiční akci zažijí rodiny spoustu legrace při plnění různých úkolů na připravených stanovištích a dozví se i zajímavé informace od zúčastněných organizací. Celým dnem Vás bude provázet kejklíř Jonáš. 

V průběhu celého týdne budou jednotlivé organizace pořádat spoustu aktivit. Kompletní program nejdete v příloze e-mailu nebo zde.

Recept na dlouhověkost?

Receptem na dlouhověkost nemusí být jen střídmost a odříkání. Důkazem je Bohumila Neulingerová. V minulých dnech oslavila své 102. narozeniny a mezi její oblíbená jídla patří sladkosti, špek a škvarky.

 

Vítězové 2024

I letos odborná komise vyhodnocovala nejhezčí velikonoční výzdobu oken a předzahrádek, ale také provozoven v městské památkové rezervaci, další kategorií pak byly břízky na Obrokové ulici. 

 

Veřejné projednání na Hradišti

Přijďte diskutovat o plánované revitalizaci prostranství u hřbitova. Projednání povede městská architektka Iveta Ludvíková a autorka návrhu revitalizace Lucie Langová, M.Sc. Setkání proběhně již zítra 14. května od 17:00 hodin v kulturním domě na Hradišti. 

 

Aktuální výběrová řízení

 

Přílohy ke stažení

 
 
 
 

  Stáhnout aplikaci

  Nastavení vašeho účtu